Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
zlodzieje w imie prawa napisał:
Pytanko, pomijajac checi to cos wyszlo z pomyslu ?
Domyslam sie ze najgozej to z lokalem ale przeciez jest towazystwo Polsko Norweskie w Stavanger , moze pomoze.

Powinno, w piatek zaczynaja dzialanosc po przerwie wakacyjnej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Katarzyna Katarzyna
(KatarzynaKasiaKatarzyna)
Wiking
z pomysłu powinno coś wyjść, trochę chętnych i trochę chęci.
Chodzę na podobne spotkania dla cudzoziemców które odbywają są raz w tygodniu, z tygodnia na tydzień przychodzi coraz więcej osób i jest zawsze fajnie i zabawnie no i grono znajomych się powiększa. Myślałam, że fajnie było by zorganizować coś podobnego dla Polaków. Jeśli grupa nie jest zbyt duża spotkać można się gdzieś barze, jest ich trochę w centrum. Stowarzyszenie Polsko- Norweskie może i by coś pomogło gdyby chętnych było więcej..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Catarina napisał:
z pomysłu powinno coś wyjść, trochę chętnych i trochę chęci.
Chodzę na podobne spotkania dla cudzoziemców które odbywają są raz w tygodniu, z tygodnia na tydzień przychodzi coraz więcej osób i jest zawsze fajnie i zabawnie no i grono znajomych się powiększa. Myślałam, że fajnie było by zorganizować coś podobnego dla Polaków. Jeśli grupa nie jest zbyt duża spotkać można się gdzieś barze, jest ich trochę w centrum. Stowarzyszenie Polsko- Norweskie może i by coś pomogło gdyby chętnych było więcej..

Tylko z tym stowarzyseniem to jest tak,ze kazdy cos chce, a jak trzeba cos zorganizowac to zoastaja dwie, czasem wiecej osob do organizacji...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
tomasz rudolf
(RudyPlay)
Wiking
Pomysł ciekawy. Widzę że temat powstał jakiś czas temu ale jestem ciekawy co z tego wyszło. Może jakiś pokerek (oczywiście na żetony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Orlando Thorage
(Orlando)
Wiking
Alternatywa dla imprez pubowo dyskotekowych - spoko, nie koniecznie przy platwormowkach typu chinczyk... no i wazna sprawa - gdzie to mielibysmy sie spotykac? U Ciebie?

Pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
Reksio (jak to pies!) tylko jedno mu we lbie - ruchanie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
tomasz rudolf
(RudyPlay)
Wiking
U mnie myślę że nie było by większego problemu. Może poza tym że mieszkam na wsi (Reage koło Tjelty) Tak ze 3-4 osoby by było idealnie. Oczywiście pełna kultura wymagana To ma być spotkanie towarzyskie alternatywa dla coweekendowej popijawy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
kaszpiroski po detoxie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
A to rudyplay,to pewnie jeszcze falszywe - jak to rude!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
tomasz rudolf
(RudyPlay)
Wiking
ftw dramatyzujesz. Widzę że cierpisz na częstą chorobę u Polaków jaką jest chroniczny ból dupy. Podobno dobre są czopki na przeczyszczenie ale w twoim wypadku polecałbym raczej wsadzić sobie dużego kołka. Podejrzewam że to by cię trochę "rozluźniło". Chociaż patrząc na twój wyraz twarzy, podejrzewam że tą drugą opcję już dawno uskuteczniasz. Szkoda że z marnym skutkiem....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok